fbpx

Karriere- og jobbveiledning

Lurer du på hvilken jobb som passer best for DEG?

Er du arbeidsledig, nyutdannet eller ønsker deg et karriereskifte? Har du lyst til å snakke med en karriereveileder som tar drømmene dine på alvor?

Vi tilbyr deg spesialisert karriereveiledning som hjelper deg med å ta gode valg.

Vi hjelper deg med å finne dine styrker og muligheter i arbeidslivet, og fører deg skrittet videre mot akkurat DINE mål. Gjennom veiledning og vårt digitale profil- og samtaleverktøy tilbyr vi deg en skreddersydd kartlegging av dine interesser, styrker og friskfaktorer. Du får dermed full oversikt over dine ressurser, og hvilke strategier du kan benytte deg av for å oppnå mest mulig arbeidsglede, energi og livskvalitet. Dette er utgangspunktet for å finne det yrket og den jobben som passer deg best.

Vip24: profil- og samtaleverktøy

Vip24 er et verktøy for karriereveiledning som bevisstgjør dine interesser, evner og preferanser, og gir deg overskudd og arbeidsglede i hverdagen. Målet er å kartlegge dine interesser og personlige preferanser, noe som hjelper deg å finne det yrket og den jobben som passer deg best. Dette kan være på din arbeidsplass, eller for å vurdere dine karrieremuligheter.

Vip24 består av fem profiler som har betydning for hvordan du har det på jobb og i hverdagen:
• Interesseprofilen
• Evner og verdier
• Preferanseprofilen
• Vip24-hjulet
• Livsstilshjulet

Med Vip24 opplever du:
• økt kompetanse til din egen karriereutvikling
• eierskap til dine karrierevalg
• økt motivasjon gjennom realistiske mål
• muligheten til å forbedre din CV, søknad og forberedelse til intervju

Vip24 kan tilpasses og modifiseres etter hva du har behov for. Ta kontakt i dag for å få et skreddersydd program som passer for akkurat deg.

Coaching

Har du lyst på en coach som lytter, observerer og stiller de rette spørsmålene?

Vi tilbyr en nøytral og konfidensiell sparringspartner som finner dine sterke sider og de beste mulighetene sammen med deg. I coaching er det dine behov som står i sentrum for at du skal oppnå de resultatene du ønsker. Coaching er en handlingsbasert prosess der du tar avgjørelser og får ting til å skje for å nå dine mål og drømmer.

Målet er at arbeidsgiver og jobbsøker lykkes med å finne hverandre. @work bistår med veiledning og tilrettelegging i prosessen.

Adresse


Johan Solliesgt. 13
3188 Horten
hei@at-work.no
+47 924 33 607 

Følg oss


Levert av Ascentia AS