fbpx

Samarbeid mellom næringsliv og @work

Vi jobber daglig med å forhindre utenforskap og bidra til et inkluderende arbeidsliv, gjennom å bistå mennesker som står langt fra arbeid, eller de som står i fare for å falle ut av arbeidslivet. For å lykkes med dette samfunnsoppdraget trenger vi gode arbeidsgivere som trenger arbeidskraft og ønsker å bidra til at noen får en start eller ny sjanse i arbeidslivet.

Vi kjenner våre jobbsøkere godt, og har brukt tid sammen med dem for å kartlegge hva de har lyst til å jobbe med, hvor de ønsker å jobbe, og hvilke interesser, kvalifikasjoner og kompetanse de har. Ønsker du å la noen av de prøve seg, vil våre jobbveiledere følge opp både jobbsøker og bedrift i en oppstartsfase med arbeidstrening og opplæring. Målet er ansettelse, men det hender matchen ikke er god. Da avslutter vi samarbeidet for vedkommende jobbsøker, og vil forsøke å finne en ny kandidat dersom det er aktuelt.

Ønsker din bedrift å bli med på arbeidsinkludering, og høre mer om hvordan vi sammen kan skape vinn-vinn situasjoner, så ta gjerne kontakt.

Målet er at arbeidsgiver og jobbsøker lykkes med å finne hverandre. @work bistår med veiledning og tilrettelegging i prosessen.

Adresse


Johan Solliesgt. 13
3188 Horten
hei@at-work.no
+47 924 33 607 

Følg oss


Levert av Ascentia AS